Share/Save/Bookmark
کد مطلب: 28881
۳ نظر
عضوخبرگان رهبري:
مبارزه با مظاهر فساد بايد از دستگاه‌هاي دولتي آغاز شود
پنجشنبه ۱ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۸
 
مبارزه با فساد و بي‌حجابي نيز يک وظيفه شرعي و قانوني است که تعطيل بردار نيست بنابراين به جاي فشار به پليس براي تعطيل کردن وظيفه اش بايد به ساير دستگاه‌هاي منفعل فشار آورد و پرسيد که چرا کوتاهي مي‌کنند؟

ناجا به وظايف قانوني خود عمل مي‌کند 

پایگاه خبری انصارحزب الله:آيت‌الله کعبي عضوخبرگان رهبري با اشاره به عملکرد ناجا در برخورد با مظاهر بي حجابي وجلوه فروشي ضمن گفت و گو با يالثارات از اين اقدام غيرتمندانه نيروي انتظامي تقدير و تشکر نموده و گفت: ايجاد محيط مساعد براي رشد فضائل اخلاقي و مبارزه با کليه مظاهر فساد و تباهي براساس بند ۱ اصل سوم قانون اساسي يکي از اصلي ترين وظايف دولت برآمده از نظام اسلامي محسوب مي‌شود. 

همچنين براساس اصل هشتم قانون اساسي نيز مردم و دولت موظف به امر به معروف و نهي از منکر متقابل به يکديگر هستند. که اين اصل از قانون اساسي براي هيچ يک از اقشار مردم استثنائي در نظر نگرفته است. ترک امر به معروف و نهي از منکر تبعات زيادي در جامعه دارد که يکي از آن عدم استجابت دعاست. 

مردم به وظيف خود عمل کردندنوبت مسئولان است 

آيت‌الله کعبي در ادامه به يالثارات گفت: مردم با راهپيمايي پس از اقامه نماز جمعه ۲۶ خرداد با اعلام انزجار از ترويج ابتذال اخلاقي و همچنين دعوت به التزام ديني وظيفه شرعي خود در قبال نظام اسلامي و در حوزه امر به معروف ونهي از منکر را به انجام رسانيدند. اين درحالي است که در قبال انجام وظيفه مردم، مسئولان نظام نيز موظف به انجام وظيفه قانوني خود در قبال مردم هستند.


مبارزه با مظاهر فساد بايد از دستگاه‌هاي دولتي آغاز شود 

در اين راستا دولت موظف است براي تحقق راهکارهاي ارتقاء سطح عفاف و حجاب در جامعه و همچنين مبارزه با مظاهر ابتذال و بي بند وباري اقدام قانوني نموده و وظيفه شرعي خود را به نحو احسن به انجام برساند. امروز اين حرکت بايد از دستگاه‌هاي گوناگون دولتي آغاز شود.


اميدواريم اقدام غيورانه ناجا غيرت بقيه را نيز بجنباند 

در اين راستا بايد گفت مبارزه با منکرات وظيفه تعريف شده نيروهاي پليس است اما نيروي انتظامي به تنهايي و بدون همکاري ساير ارکان نظام جمهوري اسلامي قادر به انجام يک حرکت تمام عيار نخواهد بود.


اميدواريم به موازات اقدامات غيرتمندانه نيروي انتظامي در برخورد با مظاهر فساد و تهديد کننده امنيت اخلاقي جامعه، غيرت ديني ساير دستگاه‌هاي نظام اسلامي نيز تحريک شود تا شاهد برقراري شرايطي در جامعه باشيم که شايسته نظام اسلامي ما باشد تا التزام به عفاف و حجاب تحقق يابد. بنابراين بر سايردستگاه‌ها نيز واجب است تا درراستاي عمل به مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي به نيروي انتظامي در انجام وظيفه خود ياري رسانند. 

اشباع عقلي و قلبي ادعايي باطل است 

آيت‌الله کعبي در پايان با توجه به هجمه بي سابقه و همه جانبه عليه نيروي انتظامي به يالثارات مي‌گويد: ما از پليس تشکر و مصرانه مي‌خواهيم که به کار خود ادامه دهد.


ايشان با رد ادعاي برخي رسانه‌ها مبني بر لزوم منع اقدام سلبي تا پيش از اشباع قلبي و عقلي بدحجابها به يالثارات گفت: اين يک استدلال کاملا اشتباه است که اصلا و ابدا جاي بحثي درمورد آن وجود ندارد؛ چراکه همه موظف به انجام وظيفه شرعي و قانوني خود هستند و بي مسئوليتي برخي از افراد و دستگاه‌ها مجوزي براي دست روي دست گذاشتن ساير ارکان نظام اسلامي نيست. مبارزه با فساد و بي‌حجابي نيز يک وظيفه شرعي و قانوني است که تعطيل بردار نيست بنابراين به جاي فشار به پليس براي تعطيل کردن وظيفه اش بايد به ساير دستگاه‌هاي منفعل فشار آورد و پرسيد که چرا کوتاهي مي‌کنند؟ و چرا نيروي انتظامي را در ميدان تنها گذاشته‌اند؟


فواد
۱۳۹۱-۰۴-۲۳ ۰۰:۵۵:۱۲
درشهرمامسجدسلیمان فاجعه ی بدحجابی یا نه بایدگفت بی حجابی به امری کاملا عادی تبدیل شده وهیچ کس مسئول نیست.روحانیون ساکت ماندندوامربه معروف ونهی ازمنکربه فراموشی سپرده شده "وتاکسی ها بدون هیچ ترسی هرکاری بخواهندمیکنندوموسیقی مبتذلی که بخواهندبرای مردم پخش میکنند"خلاصه اینجاهیچکس مسئول نیست. الفاتحه
۱۳۹۱-۰۴-۰۳ ۰۹:۴۰:۰۸
در شهر ما ( همدان) روز به روز مانتو ها کوتاه تر می شود به تازگی از مانتو هایی استفاده می کنند که بسیار کوتاه است آخه چرا به داد حجاب شهرستان ها نمی رسند . موضوع حجاب و بی حجابی نیست . موضوع اصلی عقیده مردم است که عد ه ای با بی حجابی آن را زیر سوال می برند . مخصوصا در شهرستان ها مردم شدیدا به حجاب معتقد هستند ولی متاسفانه اعتقاد مردم با بی حجابی روز افزون عد ه ای در حال نابودی است
شهروندی از همدان
بنده خدا
۱۳۹۱-۰۴-۰۱ ۱۴:۲۶:۰۹
یاسلام
جادارد مراجع زیربط نسبت به رعایت شئونات اسلامی و اخلاقی دراماکن خدماتی مثل مطب و دفاتر اسناد رسمی و ارتباطی و دفاتر بیمه نیز اقدام کنند.بنده در شهرخودمان شاهدصحنه های وحشتناک بی حجابی و عشوه گری بعضی ازکارکنان صنوف یادشده ازخانمهایی هستم که یه خاطرجذب مشتری باآرایش غلیظ و لباسهای تنگ و چسبان دردفترکارخودحاضر میشون که قلب هرمسلمان آزاده ای را به دردمی آورد.البته معمولا کسانی با شکل یادشده دردفاترخودحاضر می شوند که تازه برای خوددفتری راه انداخته اند و بااین کارجلب مشتری می کنندو باعث آبروریزی دیگر خانمهای متین و موقر شاغل صنوف فوق می شوند

اللهم عجل لولیک الفرج
شهروندی ازاردبیل