مالهکشی زنجیرهای بر ماجرای نجومیبگیرها ادامه دارد
میلیاردرها در هواخواهی حرامخواران!
سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۱۵
پایگاه خبری انصارحزبالله: هنوز دقیقاً معلوم نیست برخورد با مدیران حرامخوار یا همان نجومیبگیرها قرار است دامن چه افرادی را بگیرد و منافع چه کسانی را به خطر بیندازد که با وجود تخلّف محرز در این ماجرا همچنان عدهای به دنبال ماستمالی کردن موضوع هستند. بعد از اینکه تناقضهای دولتی در تعداد مدیران متخلف هر روز بیشتر شد. یکباره در این میان پیدا شدند عدهای مثل وزیر اقتصاد که از بیخ و بن منکر همهچیز شدند و گفتند اصلا تخلفی صورت نگرفته و همه چیز بر وفق مراد است. این روند ادامه داشت تا اینکه مرد هزار میلیاردی دولت اعلام کرد بلعیدن دو میلیارد از بیتالمال که این همه سرو صدا ندارد، باید به فکر مشکلات اصلی بود تا برخورد با حرامخواری دو میلیاردی!
محمدرضا نعمتزاده در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به دیدار هفته پیش خود با رئیس سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد و توضیح داد: یکی از بحثهایی که پیش آمد بحث حقوقهای نجومی بود که وی گفت؛ در این زمینه ما هیچ موردی را خلاف مقررات نیافتیم و اگر شخصی بیشتر گرفته بر اساس نظامبندی بوده است ولی از لحاظ قانون و مقررات، خلافی نیست.
وزیر صنعت اعلام کرد: به خاطر این افراد کل کشور را به هم ریختهایم و از صبح تا شب بهدنبال خلاف کارانیم که پس بدهند فقط به خاطر اینکه ۲ میلیارد تومان را پس بدهند، آیا کشور گیر این ۲ میلیارد تومان است؟ وی بیان داشت: خودمان را سرگرم این مسائل کردهایم و از مسائل اصلی کشور مانند صادرات، عمران، آبادی، توسعه، اشتغال و رونق دور شدهایم گرچه دلمان میخواهد به این مسائل رسیدگی کنیم ولی زمانی که درگیر مسائل پیش پا افتاده هستیم به این امور نمیرسیم.
در همین رابطه وزیر دادگستری نفر دیگری از دولت بود که در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره موضوع فیش های حقوقی گفت: هیچ قوهای برای قوه دیگری نمیتواند شرط بگذارد. وظیفه ای بود، دولت تلاش کرد وظیفه خود را انجام دهد که خوب هم عمل کرد.
باید بدانیم که قوه قضاییه مسئول عملکرد مالی دولت نیست دیوان محاسبات مسئول است. پورمحمدی افزود: اگر سازمان بازرسی هم به چیزی رسیده طبق قانون پیگیری کند همه تلاش کردیم به نظام اداری خود توجهی کنیم. نظام بودجه هم مشکلی بود که این نیشتری بود برای قرار دادن در بستر نظام اداری سالم. نباید موضوعِ ماجراجریی و کشمکش قرار دهیم. وی در نهایت گفت: قرار است اصلاح شود نه اینکه پرونده تشکیل شود و ٥ نَفَر مجازات شوند مانند قاچاق و اعتباد که باید قاچاق و اعتیاد کم شود.
اگرچه دولتیها سعی میکنند با بازی با الفاظ، خیانت و گناه صاحبان حقوقهای نجومی را پیشپا افتاده جلوه بدهند اما حواشی ناشی از مستی اشرافیگری عدهای از مدیران همچنان یقه مجریان دولتی را گرفته است. جایی که افکار عمومی همچنان مصرانه دنبال سرنخ برخورد با نجومیبگیرهاست. مطالباتی که این روزها در بین سئوالات متعدد مردم میتوان یافت.
به عنوان نمونه نماینده مردم تهران در مجلس نهم در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان ارومیهای مبنی بر چرایی عدم پیگیری موضوع فیشهای نجومی، گفت: این فیشها از نظر من و شما نجومی است، چون میبینیم یکی از وزیران عنوان کردند اصلا ۲ میلیارد چقدر است که مملکت را معطل آن کردهاید. وی ادامه داد: این حرف درست است، ۲ میلیارد برای کسانی که ثروت هزار میلیاردی دارند اصلا مبلغی نیست، که درباره آن چانه زده شود؛ بنابراین در دولت اعتقادی برای برخورد با این موضوع وجود ندارد پس از دستگاه قضایی درخواست داریم که به صورت مستقیم به این موضوع وارد شود چون معلوم است چه کسانی خاطی هستند.
سستی و دستچندم دانستن موضوع نجومیبگیرها از سوی برخی دولتیها در حالی صورت میگیرد که رهبر انقلاب بارها مسئله عزل و برکناری و بازگرداندن اموال به بیتالمال در ماجرای حقوقهای نامشروع را گوشزد کردهاند.
رهبر معظم انقلاب در همان روزهای اول افشای حقوقهای نجومی به موضوع حقوقها و برداشتهای غیرمنصفانه و ظالمانه اشاره کردند و با تأکید بر اینکه چنین برداشتهای نامشروعی از بیت المال، گناه و خیانت به آرمانهای انقلاب اسلامی است، فرمودند: در این موضوع، در گذشته، قطعاً کوتاهیها و غفلتهایی شده است که باید جبران شود اما مسئولان باید موضوع حقوقهای نامشروع را به طور جدی پیگیری کنند و اینگونه نباشد که سر و صدایی بهپا و بعد هم قضیه به فراموشی سپرده شود. حضرت آیتالله خامنهای همچنین خاطرنشان کردند: در این موضوع، باید دریافتهای نامشروع بازگردانده شود و افرادی که مرتکب بیقانونی شدهاند، مجازات و افرادی هم که از قانون سوءاستفاده کردهاند، برکنار شوند، زیرا آنان لیاقت حضور در مراکز و مسئولیتها را ندارند.